Over Geerling fotografie

profiel fotootje fotografie

Mijn naam is Jan Geerling.  Met meer dan 30 jaar ervaring in de fotografie ben je bij mij op het juiste adres voor al je foto opdrachten zoals bruids, jubileum, portret, interieur, bedrijfs en reportage fotografie. Je kunt foto’s door mij laten maken die geheel aansluiten qua kleur en of onderwerp bij je woning interieur of bedrijfsstijl. Ook maak ik foto’s voor social media doeleinden ( LinkedIn) of je zakelijke web-site.

Daarnaast kan ik je oude foto’s retoucheren en zwart wit foto’s geheel of ten dele omzetten in de originele kleur.

Over mij

Ik ben vanaf mijn 15e actief met fotografie. Een vak dat ik mijzelf heb aangeleerd. Om de cameratechnieken nog beter te kunnen hanteren volgde ik een opleiding aan de Foto-vakschool in Amsterdam en deed ik mee aan diverse master-classes van o.a. Nikon. Ik heb geen vast foto onderwerp. Ik fotografeer zaken die een bepaalt gevoel of sfeer oproepen. Ik schiet niet lukraak foto’s met de hoop dat er een goed plaatje tussenzit, maar ga meteen voor de beste opname.Met oog voor compositie, lef en geduld, wacht ik op het juiste moment om de knop in te drukken. Van foto’s manipuleren hou ik niet, het enige dat ik met fotoprogramma’s doe is de belichting corrigeren naar de werkelijkheid of bij de specials de foto’s omzetten naar zwart wit waarbij ik het hoofdonderwerp in de originele kleur laat staan

Je kunt mij bellen 06-55893754, mailen info@geerlingfotografie.nl of een afspraak maken om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Mijn studio zit in Zaandam.

Algemene voorwaarden Geerling fotografie

Winnaar Fotoblad FOCUS fotowedstrijd met foto Broadway New York