Portret Model Social media fotografie

Mooie mensen. Bijzondere mensen. Gewoon mensen. Als iemand een bepaalde indruk op mij maakt probeer ik die persoon zo vast te leggen zoals ik hem of haar op dat moment zie. Ik leg je vast zoals jij bent! Ongedwongen foto’s.

De foto’s op deze pagina: vrouwen in Moskou bieden mij een bidprentje aan. Niet geposeerd maar direct afgedrukt. Een Cubaans meisje in Havanna. Ze was aan het dansen en keek dromerig weg. Wist niet dat ik de foto nam. 

Een Cubaanse in haar puurheid . Twee Mexicaanse verkoopsters, heel kleurrijk voor hun stoffen. Foto gemaakt bij het afrekenen aan de kassa. 

Een Cubaanse taxichauffeur. Wachtend in zijn auto. De rook kringelt vanaf zijn sigaret. Het interieur is rood, evenals zijn shirt. Ik zag hem zitten. Deed mijn lens door zijn autoraam. Een knikje van instemming was voldoende. In zijn zonnebril ben ik te zien. Een Blues man Clarksdale Mississippi met fel blauwe ogen. 

Wil je ook een ( familie) portret een social Media profielfoto of een portfolio voor je model opdrachten? Neem dan contact met mij op

Clarksdale Blues Man
Old man thinking of his live San Francisco
Storming weather San Francisco
Sicilian man
Sonny Rhodes Blues zanger

SOCIAL MEDIA -RECLAME – TEAM FOTOGRAFIE

Team foto