Bewerking restauratie webdesign

Bewerking en restauratie: Ik maak gebruik van diverse foto-bewerkingsprogramma’s om oude zwart wit foto’s geheel of gedeeltelijk om te zetten in kleur. Hierbij probeer ik de kleuren te gebruiken die passen bij het tijdsbeeld van toen. Ik re-master de foto’s zodat ze scherper worden en minder korrel ( ruis ) tonen.

Zelf gemaakte kleuren foto’s kan ik omzetten naar zwart wit waarbij ik het onderwerp of een deel daarvan in de originele kleur laat om dat deel te accentueren.

Oude familie foto’s kan ik voor je restaureren ( verwijderen van kreukels en krassen) en voorzien van kleur waardoor de foto eigentijds wordt. Het is mooi als je daarbij kunt aangeven of het jasje van je opa blauw of bruin was.

Webdesign Ik maak graag een website voor je tegen een gunstig tarief. Dit is inclusief de door mij gemaakte foto’s van de bedrijfsactiviteiten die je op de site wilt plaatsen. De Website is Multi Device Friendly. Dit betekent dat de site zich aanpast aan het apparaat waarop je klant de site bekijkt. Ik zorg daarnaast voor de domein ( naam) registratie plus webruimte bij een hosting provider .Het enige dat je hoeft te doen is de opzet van de site aan te geven en de teksten aan te leveren. Een persoonlijke workshop m.b.t. Web Design – Fotografie – Photoshop is ook mogelijk.

Bel of mail mij voor een vrijblijvende prijsopgave.

Gedeeltelijke inkleuring – lippen ogen
Alleen de auto in originele kleur gelaten
Oude zwart wit foto gerestaureerd en ingekleurd
Zwart wit foto gerestaureerd en ingekleurd
Oude zwart wit foto gerestaureerd en ingekleurd
Jonge Elvis in Amsterdam 🙂